Over SEO Spot.

Hét online platform waar je op een leuke manier SEO leert.

Wanneer je een SEO Spotter wordt, heb je niet alleen de wens om meer SEO kennis op te doen. Je vindt het fijn als scans en cursussen worden gemaakt door een vakspecialist die het enthousiast overbrengt. Iemand die je stap voor stap door de SEO wereld leidt.  

Hallo, ik ben Diantha

Diantha SEO Spot

… een ervaren SEO specialist met een gezonde obsessie voor dit vak. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen te helpen groeien. 

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om mijn SEO kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

Want hoewel steeds meer mensen begrijpen dat SEO belangrijk is, ziet nog niet iedereen dat het ook léuk kan zijn.

Maar vanaf nu kan je terecht bij SEO Spot!

Mijn ervaring

Ondertussen werk ik alweer meer dan 6 jaar in de SEO branche. De eerste 3 jaar was ik SEO consultant bij Reprise (voorheen Traffic4U), één van de grootste online marketing bureaus van Nederland. Hier was ik verantwoordelijk voor tientallen klanten, waaronder de Volksbank (ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen), Feenstra (ja, die van de CV-ketel reclames) en G-Star (webshops in maar liefst 53 landen). 

Tegenwoordig werk ik alweer meer dan 3 jaar als full-time SEO Lead bij Beerwulf.com, onderdeel van The Heineken Company.
Jep
, mijn werk is om speciaalbier beter zichtbaar te maken. Kan slechter, hè? 😉

Naast mijn huidige werk ben ik actief in SEO communities, spreek ik op SEO events en schrijf ik regelmatig mee aan expert blogs. Bijna dagelijks ontvang ik berichten of ik tijd heb om ‘even mee te kijken’ en dat is sinds COVID-19 alleen maar meer geworden. Om ervoor te zorgen dat duidelijke SEO uitleg bereikbaar wordt voor iedereen, ben ik begonnen mijn kennis online op te slaan.

Cursus suggesties

Super leuk dat je SEO Spot bezoekt en ik hoop natuurlijk dat er een cursus of scan beschikbaar is, die ervoor gaat zorgen dat jouw website maximaal zichtbaar wordt. Is dit nog niet het geval, maar wil je wel graag leren over een SEO gerelateerd onderwerp? Laat het mij dan weten via het contactformulier, Instagram of LinkedIn

Want jullie bepalen de volgende cursussen, niet ik 🙂

Klaar om SEO te leren?

Bekijk de cursussen, begin direct of claim een plekje op de wachtlijst.

SEO Spot

Hét online platform waar je op een laagdrempelige, interactieve en leuke manier SEO leert.​

Contactgegevens

SEO Spot
info@seospot.nl
KvK nummer: 80481760