Over SEO Spot.

De plek waar je op een leuke manier aan SEO werkt.

Wanneer je samenwerkt met SEO Spot heb je niet alleen de wens om SEO kennis op te doen. Je vindt het belangrijk om begeleid te worden door een vakspecialist die het enthousiast overbrengt. Iemand die je stap voor stap door de SEO wereld leidt, met resultaat.

Hallo, ik ben Diantha

Diantha SEO Spot

… een ervaren SEO specialist (8+ jaar) met een gezonde obsessie voor dit vak. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen te helpen groeien. 

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om mijn SEO kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

Want hoewel steeds meer mensen begrijpen dat SEO belangrijk is, ziet nog niet iedereen dat het ook léuk kan zijn. 

Mijn ervaring

Ondertussen werk ik alweer 8 jaar in de SEO branche. Om mijn missie te volbrengen ben ik na 4 jaar gestopt als SEO Lead bij Beerwulf (onderdeel van Heineken) en werk ik nu fulltime voor SEO Spot.

Bij Beerwulf ontwikkelde ik 4 jaar lang de internationale SEO strategie en bijbehorende doelen, enthousiasmeerde ik collega’s om deze doelen te behalen én liet ik zien hoe SEO data te gebruiken in hun dagelijks werk. Hierdoor kregen zij toegang tot zeer relevante data én resulteerde dit in een betere organische zichtbaarheid. Een enorme win-win dus.

Daarvoor werkte ik 3 jaar als SEO consultant bij Reprise, één van de grootste online marketing bureaus van Nederland. Hier was ik verantwoordelijk voor tientallen klanten, waaronder de VolksbankFeenstra (ja, die van de CV-ketel reclames) en G-Star (webshops in maar liefst 53 landen).

Naast mijn werk als SEO strateeg ben ik actief in SEO communities, spreek ik op SEO events en schrijf ik regelmatig mee aan expert blogs.

Klaar om aan de slag te gaan?

Boek een scan, traineeship of vraag een op-maat-gemaakte workshop aan.

SEO Spot

Hét online platform waar je op een laagdrempelige, interactieve en leuke manier SEO leert.​

Contactgegevens

SEO Spot
diantha@seospot.nl
KvK nummer: 80481760